site-mobile-logo
site-logo

Badeværelsesfliser til dit unikke badeværelse

Engang for ikke så mange år siden var der ikke så meget at rafle om, når badeværelset skulle have nye fliser: de var hvide, blanke, kvadratiske og med en størrelse på ca. 10 x 10 cm. Og som regel var […]

Engang for ikke så mange år siden var der ikke så meget at rafle om, når badeværelset skulle have nye fliser: de var hvide, blanke, kvadratiske og med en størrelse på ca. 10 x 10 cm. Og som regel var de mage til dem, der sad der i forvejen, og som skulle udskiftes på grund af slid, revner eller andre skader. Men tiderne skifter, og det samme gør moden i bredeste forstand – også når det gælder badeværelsesfliser.

Køb badeværelsesfliser for enhver smag hos Dansk Flise Lager

I dag er badeværelsefliser et meget vidt begreb – vel at mærke vidt uden h, for det er efterhånden sjældent at se de klassiske hvide kvadrater i private badeværelser!

Nu kan badeværelsesfliser have mange forskellige størrelser, både større og mindre end de gammelkendte. De behøver ikke længere at være kvadratiske; nogle er så aflange, at de med god effekt kan opsættes i sildebensmønster. Og sammen med det utal af farver, der findes, bliver kombinationerne – og dine muligheder for at få et helt unikt badeværelse – nærmest uendelige.

Dansk Flise Lager i Vejle har i over 20 år importeret fliser og klinker, inkl. badeværelsesfliser, af høj kvalitet fra primært europæiske producenter og leveret dem til private og og erhverv i hele Skandinavien. Virksomhedens sortiment omfatter mere end 200 forskellige fliser i mange størrelser og en lang række farver.

Ekspertise og inspiration

Foruden det store og omfattende sortiment af badeværelsesfliser, klinker og fliser til andre rum samt udendørs har Dansk Flise Lager en ting mere at byde på: ekspertise. Virksomhedens erfarne medarbejdere leverer gerne uforpligtende råd og vejledning i valg og opsætning af badeværelsesfliser og fliser til andre formål.

Indledningsvis kan du også finde grundlæggende tips og inspiration på Dansk Flise Lagers website, som desuden indeholder vejledning i rengøring og vedligeholdelse af fliser samt om det tilbehør og udstyr til flisevægge og -gulve, som virksomheden naturligvis også forhandler.

Showrooms, fliseprøver og levering

Hvis du vil se og opleve fliserne i den fysiske verden, inden du træffer dit valg, kan du besøge et af Dansk Flise Lagers 7 showrooms i Vejle, Aalborg, Aarhus, Herning, Esbjerg, Odense og Køge. Her kan du hente prøver af badeværelsesfliser, som også kan bestilles online, hvis det passer dig bedre.

Når du har truffet dit valg og afgivet bestilling, bliver dine badeværelsesfliser leveret med fragtmand, som oftest fra dag til dag. Bor du i nærheden af hovedlageret i Vejle, har du desuden mulighed for selv at hente dit køb.

Tidligere indlæg
Træpiller: Alt du s...
Højbede med planter i
Næste indlæg
5 grunde til at bygg...
0 Kommentarer
Efterlad en kommentar

1 0 3000 0 300 120 30 https://mitboligunivers.dk 960 0